Make your own free website on Tripod.com

Sejarah menarik Maca

Laman Utama
SE Pendant
Get your g Number noW!
Janawang2u
Affiliate Link
IBO LOG-IN
Peta Ibu Pejabat B.A.E
Hormon Dan Kesihatan Tubuh
Pelancaran B.A.E Maca Max
Fungsi B.A.E / Ujian G.D.V
Apa itu G.D.V
Apa itu B.A.E
Produk
Testimoni
Pelan pemasaran
Agen anda
Daftar / Online Payment
Sijil-Sijil Pengesahan
Bapa B.A.E MacaMax

Ditanam sejak beribu-ribu tahun pada ketinggian melebihi 14,000 kaki, Maca telah menjadi sumber makanan dan ubat yang penting kepada penduduk tanah tinggi Peru. Di lembah Magic, Peru, sinaran matahari yang terik, udara yang nipis dan tanah organik yang subur menghasilkan beberapa jenis Maca organik yang paling kuat dan tulen!

Pokok Maca mempunyai sejarah yang menarik. Apabila orang-orang Sepanyol tiba pada 1533, pokok-pokok kecil ini disembunyikan sehingga hampir terpupus selama beberapa abad? Pada pertengahan dan akhir 1980-an, Lembaga Sumber Tumbuhan Genetik menyenaraikan Maca sebagai tumbuhan yang diancam kepupusan.

OEN mula menjelajah tanah tinggi Peru dan akhirnya, pada 1994, kami menjadi kumpulan pertama yang memperkenalkan dua puluh semaian akar Maca hidup dan mengagihkannya kepada beberapa tempat di Amerika Syarikat, Eropah, China, Jepun, New Zealand dan India.

Enter content here

Enter supporting content here

Website ini bukanlah halaman rasmi bagi B.A.E International Sdn Bhd.Ia diwujudkan hanya sebagai alat pemasaran.Website rasmi B.A.E International boleh di dapati di sini.